Omdat de laatste groet niet goed maar perfect moet zijn...

Rouwbloemen of deze nu klassiek, modern, uitbundig of juist heel subtiel moeten zijn, met slechts enkele woorden snap ik door de ervaring precies wat je bedoelt. 

 

De rouwbloemen worden met de grootste zorgvuldigheid behandeld en aan alle details wordt aandacht besteed.

Simpelweg omdat het niet goed maar perfect moet zijn!

 

Met liefde,

Hartstocht het maken van rouwbloemen
Rouwstuk Westland & Den Haag

Persoonlijk contact

Rouwbloemen nodig? In de zeer uitgebreide webshop vind je heel veel keus. Alle foto's van de bloemstukken heb ik zelf gemaakt. Zo weet je wat je kan verwachten als je de bloemen besteld aangezien iedere bloemist zijn eigen stijl heeft. Natuurlijk kan geen rouwstuk exact hetzelfde worden, maar het lijkt altijd zo veel mogelijk op de afbeelding. Ieder stuk kan worden aangepast in vorm, grootte, kleur of in de bloemkeus.   

 

Twijfel je? Neem dan gewoon even contact op! Zo kan ik iets voor je maken wat perfect bij jullie wensen past.

Bij meerdere bloemstukken kom ik graag bij jullie langs. Zo kunnen we van alle bloemen een mooi geheel maken en kan ik nog beter met jullie meedenken om het zo persoonlijk mogelijk te maken.

 

Bloemen besteld en dan?

Zodra de bloemen wensen bekend zijn, bestel ik de verse bloemen bij mijn levarancier. 
Over het algemeen lever ik de bloemen 1-3 dagen voor de uitvaart, dan zijn de bloemen op hun mooist tijdens het afscheid. Zodra de bloemen gemaakt zijn maakt ik hiervan mooie foto's, bij voorkeur buiten (mits het weer het toelaat).

Achteraf ontvang je dan ook altijd de foto's van de rouwbloemen, hier zitten geen kosten aan verbonden, gewoon service als blijvende herinnering! Waarom achteraf dat leg ik je graag hier uit. Ik lever gegarandeerd op locatie op de afgesproken dag en tijd.

 

Meerdere bloemstukken?
Dan maken we een afspraak zodat we de bloemen gelijk bij de kist kunnen leggen. Jij en je familie hoeven zelf niets te doen alleen aan te geven waar je de bloemen wilt hebben. Deze draag ik naar de kist en leg deze op de gewenste plek en bevestig vervolgens de linten. 

 

Foto's als blijvende herinnering