Madelief sinds 03-06-2011

Richelle Mallee

 

Mijn lievelingskleur is niet eens roze. Ook al kan je deze kleur niet ontwijken bij Madelief. Waarom ik voor de naam Madelief koos? Simpel omdat onkruid niet vergaat!

Goed daar gaan we even voorstellen….

Wauw nu kan ik je natuurlijk vertellen dat ik groene vingers heb of een creatieve bloemist ben. Maar die ervaring en invulling laat ik liever aan jou over.

Wat ooit begon met emmers leeggooien bij de bloemenkiosk om de hoek als bijbaantje. Bloeide uit tot meer. Van bloemen inpakken en gerbera’s op draad zetten werd mijn interesse al snel getrokken naar het maken van boeketten. Het vak leerde ik op de werkvloer en besloot daarna een opleiding te volgen tot bloemist.
Inmiddels is bloemschikken mijn vak, en het maken van rouwwerk is mijn HARTSTOCHT!

Zelfs op vakantie kan ik het maken van bloemencreaties missen. Gelukkig is er afleiding genoeg van mijn 2 fantastische honden. Samen met mijn Teckel (Kim) en Rottweiler (Lente) vind je ons regelmatig op het strand. En een paar keer per jaar komen sommige bloemen ook aan de kust, daar ontstaan prachtige foto’s op het strand die vervolgens de webshop vernieuwen en opfleuren.

 

Op mijn 21e opende "Bloemenwinkel De Madelief" toen nog aan het Wateringseveld. 12-01-2013 verhuisde "Madelief" naar het Westlandse Monster. Na 7 suc6volle jaren op het Kerkpad ging Madelief geheel online!!

 

Wat ooit begon als een droom (meerdere winkels) is inmiddels de beste versie geworden die bij mij past. Iedere boeket van Madelief maak ik tegenwoordig zelf zo gaat ieder bloemetje de deur uit met de perfectie zoals ik het graag zie.

 


Opa en Oma Mallee die het lint doorknippen op de opening van Madelief Monster 12-01-2013


2011 - 2013

De bloemenwinkel was gevestigd aan de Laan van Wateringseveld.
Aan de buitenzijde van het winkelcentrum "Hoge Veld".
Na bijna twee jaar paste de locatie niet meer bij de Madelief en werd het tijd om te verhuizen.

 

2013-2019

Verhuisd naar het Westland op het Kerkpad 2E in Monster. Dit bleek al snel de juiste stap!
De charmes van het dorp en de enorme trouwe, leuke en lieve klanten hebben mijn hart gesloten. Maar eind 2019  was mijn besluit om de deuren van de winkel te sluiten. Waar er een deur dicht gaat ging er een online deur open. 

 

2020 - heden

Jouw online bloemist in het Westland!!!

Door mijn hart te volgen doe ik alle dingen die mij gelukkig maken.
Mijn dagen zitten vol met bloemen en honden en ik zou de dagen niet anders willen vullen.

Madelief missen? Nee natuurlijk niet!
De bloemen worden dagelijks (ma t/m vrij) gratis bezorgd in Monster en op vrijdagavond gratis in het Westland.

 


Persoonlijk berichtje...

 

"Lieve klanten ik ben jullie dankbaar dat jullie mij nog steeds online weten te vinden!!!

Het vertrouwen dat ik van jullie krijg is groot waarvoor mijn dank.  Voor mijn gevoel had ik geen betere keus kunnen maken. Ik geniet van mijn nieuwe leven en ik ben gelukkig!"