Edelstenen verzorging

KRISTALLEN EN GESTEENTEN, HET REINIGEN EN OPLADENVeel mensen hebben prachtige stenen in huis. Ze zijn zo fijn om in huis te hebben maar niet alleen vanwege de prachtige kleuren en schitterende glinstering. Ook de energie kan je voelen van de stenen. Maar het is wel heel belangrijk om de stenen te reinigen zodat de energie blijft stromen. En niet alleen reinigen, de steen moet zich ook weer opladen zodat jij gebruik kan blijven maken van deze energie.

Lees meer »

Dromen

Toen ik eind juni hoorde dat mijn vader ongeneeslijk ziek was en we samen in het ziekenhuis zaten te wachten, ging er van alles door me heen. Waarom hij?, Waarom?, Wat staat hem allemaal te wachten?, Maar vooral: het leven is te kort om dingen te doen die je niet leuk vind! Dromen! Deze moet je najagen, want niemand beloofd je morgen

Lees meer »

Tips van Madelief

Gerbera's zet ik altijd op een draadje zo kan je de bloem een beetje buigen in het boeket. De gerbera vervuilt zijn water niet en doet het het beste alleen in de vaas op een klein laagje koud water. Dit omdat andere bloemen het water wel vervuilen, waardoor de steel van de gerbera verstopt raakt en de bloem snel gaat hangen. Door de gerbera op een draadje te zetten kan deze wel bij andere bloemen in een boeket. Het draad ondersteunt het smalste gedeelte van de steel net onder de bloemkop.

Lees meer »